Spotless by Nail Partner

Instruktioner

Spotless är dina naglars bästa vän. Spotless är den latexfria och Aloe Vera-baserade lösningen som snabbt och effektivt hjälper dig att måla och styla dina naglar utan kladd.  Du kan även styla, mönstra och stämpla med hjälp av Spotless!

Om du fortfarande har funderingar kring hur du använder Spotless är du välkommen att kontakta oss via mejl: support@spotlessnails.se

Så här använder du Spotless
  1. Applicera Spotless försiktigt kring nagelbanden. Vi rekommenderar ett tunt lager som är jämnt fördelat runt nagelbanden. Ett riktmärke är att man aldrig ska ha ett helvitt lager någonstans runt nagelbanden, utan att det ska vara ett vitt lager av Spotless där man fortfarande kan se den naturliga färgen av nagelbanden.
  2. Låt lösningen torka i några minuter. Du vet att den har torkat när du ser att lösningen runt nagelbanden numera har blivit genomskinlig.
  3. Nu kan du måla, stämpla och styla dina naglar precis som vanligt, men utan att oroa dig kring kladdet. Måla på naglarna som vanligt och låt därefter torka i någon minut.
  4. Nu är det dags för dig att dra av Spotless från nagelbanden och vi rekommenderar alltid att du använder en pincett när du gör detta. Använd pincetten för att få upp lösningen genom något hörn på nagelbanden och börja sakta dra av lösningen från dina naglar.
  5. Nu har du snygga och härliga naglar utan kladd!

Utförlig videoinstruktion