Spotless by Nail Partner

Vanliga fr├ągor

Vad har Spotless för effekt?

Spotless är den första produkten av sitt slag på den skandinaviska marknaden och ämnar att göra det enklare att måla naglarna utan kladd. Spotless lösning applicerar man med ett tunt lager runt nagelbanden, man låter det därefter torka. Lösningen stelnar på nagelbanden och man kan därefter måla naglarna som vanligt utan att oroa sig för att det hamnar utanför. I samband med att man är klar med lackandet av naglarna och allt har torkat, drar man snabbt och enkelt av Spotless från nagelbanden och har nu snygga, prydliga och kladdfria naglar!

 

Vad innehåller Spotless?

Ingredienserna för Spotless är följande: Aloe Vera, Ethyl Alcohol, Glycerin, Polyvinyl Alcohol, Vitamin A, Vitamin C, Parfum, Water

 

Jag har känslig hud - kan jag använda Spotless?

Nail Partner har utfört flera tester på många olika hudtyper och har inte funnit att produkten skapar någon form av irritation. Den är till största del Aloe Vera-baserad och är mycket skonsam mot huden. Däremot rekommenderar vi att man alltid provar Spotless på en nagel innan man fortsätter behandlingen, då alla människor har olika hudtyper och olika reaktioner.

 

Jag är latexallergiker, kan jag använda Spotless?

Givetvis! Vid skapandet av Spotless ville vi att så många som möjligt skulle kunna få snygga, prydliga och kladdfria naglar och därför valde vi att göra produkten så naturlig som möjligt. Det finns inget latex i produkten och den är mestadels Aloe Vera-baserad.

 

Hur lång tid tar det för Spotless att torka?

Det tar cirka 4-5 minuter innan lösningen har torkat helt, då vi valt att göra produkten så naturlig som möjligt utan onödiga kemikalier. Du vet att den har torkat då lösningen runt naglarna blivit genomskinlig.

 

På vilka andra sätt förutom vanligt lackande kan man använda sig av Spotless?

Spotless kan användas på flera olika sätt för kreativt, snyggt och unikt lackande av naglarna. Det går att använda allt i från stämpling till mönstring med Spotless utan att det kladdar sig. Vi rekommenderar att du följer oss på Instagram och Facebook - där lägger vi kontinuerligt upp nya, roliga sätt att använda sig av Spotless på!

 

Min produkt går inte att dra av.. jag får inte av lösningen, det funkar inte

Det är mycket viktigt att man ser till att man sätter ett mycket tunt lager av Spotless runt nagelbanden, lösningen ska nästan vara genomskinlig runt nagelbanden. Om lösningen är för tjock så torkar den inte ordentligt. Det är därför viktigt att man provar sig fram! Om det inte funkar att dra av det med en pincett så går det bra att försöka dra av den med dina fingrar. Om du ändå inte får det att fungera, kontakta oss på support@spotlessnails.se så hjälper vi dig :)